Søger du en bestemt cykel eller udstyr, så benyt vores søgefelt og find ud af om vi har det på lager
 

Eller udforsk vores produkter via vores kategorier

Raleigh Kent dame 3 gear 2020

4.799,00 DKK

1)Pris:4799,- der følger 500,- gratisudstyre som du salve bestem lås,kurv, eller lygte eller hvad du har brug for. samtid følger 10 års gratis service med .

2)pris 3999,- (byttepris) Raleigh kent  Kan du får den billige hvis du har en brugt cykel du vil af med . i køber din gammel cykel til 800,- Ring venlige at høre hvordan man gøre det.

3)PRIS:4799,- den pris du kan kun købes fra vores butiikke på nørrobrogade 164,2200 kbhn du får rabat ved kasse

Ryd
Raleigh Kent dame 3 gear 2020
Som ekstra medfølger 5 års gratis service.
Raleigh Kent dame 3 gear 2020 unik cargocykel. Kent er udstyret med et frontlad, og kombineret med sit elegante design, er kent perfekt til den stilbevidste cyklist, der er på farten og cykler byen tynd hver dag.Raleigh kent er en letvægtscykel, som er supergod til lange afstande, uden at du bliver træt.Raleigh kent kører meget hurtigt i forhold til andre classic-cykler. Cyklen har et meget højt styr, og man sidder meget behageligt.Vi giver 5 års gratis service, fordi vi garanterer cyklens kvalitet. I denne cykel har both kvalitet og design samtid .Raleigh kent fås i sort,Mat grøn Du kan også hos classiccykler selv designe din egen cykel, så du får en helt unik cykel. Vi har det bedste udstyr til meget fornuftige priser.Vi glæder os til at demonstrere cyklen for dig i butikken!der fælger 500,- gratis udstyre .bestemmer selv hvilken udstyre du vi have med cyklen. Fx :basta lås. kurv.:

 

 

Størrelse

,

Gear

Farve

,

Bremser

Baghjul med fodbremse, Bremsen er med sidetræk

Mærke

Raleigh

Serviceaftale

5 År gratis service

Finansiering

399,-OVER 12 MÅNEDER

Årgang

2019

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Raleigh Kent dame 3 gear 2020”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *