Søger du en bestemt cykel eller udstyr, så benyt vores søgefelt og find ud af om vi har det på lager
 

Eller udforsk vores produkter via vores kategorier

Hjemmeside sikkerhed

For at sikre, at din indkøbsoplevelse er nemt og sikkert, bruger Classic Cykler SSL-teknologi (Secure Socket Layer). Dette krypterer og beskytter de data, du sender til os via internettet. Hvis SSL er aktiveret, vil du se et hængelås øverst i din browser, og du kan klikke på dette for at finde ud af oplysninger om registrering af SSL digital certifikat.

Du vil også bemærke, at når du kigger på feltet (URL) øverst i browseren, vil du se det begynde med ‘https:’ i stedet for den normale ‘http:’. Det betyder at du er i sikker tilstand.

Betalingsmetoder

Vi accepterer Visa, MasterCard, American Express kredit- og betalingskort. Betaling debiterer kun fra dit kort på afsendelsestidspunktet. Vi accepterer også Direkte Bankoverførsel.

Classic Cykler er registreret hos Cybertrust som et autentisk websted. Dette sikrer, at dine oplysninger holdes private, mens de er i transit mellem din webbrowser og vores webserver.

Hurtigere Shopping

Classic Cykler giver dig også mulighed for sikkert at gemme dine kreditkortoplysninger, hvilket gør det hurtigere og enklere at handle med os. Dine fulde kortoplysninger vises aldrig, undtagen de sidste fire cifre, så du ved, hvilke af dine kort du bruger. Du kan slette dine kortoplysninger ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet “Husk mine betalingsoplysninger” på betalingssiden.

Bemærk venligst, at du skal indtaste kortoplysninger igen, hvis du ændrer eller tilføjer en ny adresse. Dette betyder, at hvis nogen gætter din adgangskode og forsøger at lægge en ordre ved hjælp af din konto, kan de ikke gøre det til en anden adresse end dem, du allerede har gemt. Vi håber du forstår, at dette er en værdifuld forsigtighed, der er designet til at beskytte dine personlige oplysninger.