[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” text_align=”left” background_color=”#ffffff” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][vc_text_separator title=”Hjemmeside sikkerhed” border_color=”#ffffff”][vc_column_text]For at sikre, at din indkøbsoplevelse er nemt og sikkert, bruger Classic Cykler SSL-teknologi (Secure Socket Layer). Dette krypterer og beskytter de data, du sender til os via internettet. Hvis SSL er aktiveret, vil du se et hængelås øverst i din browser, og du kan klikke på dette for at finde ud af oplysninger om registrering af SSL digital certifikat.

Du vil også bemærke, at når du kigger på feltet (URL) øverst i browseren, vil du se det begynde med ‘https:’ i stedet for den normale ‘http:’. Det betyder at du er i sikker tilstand.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_text_separator title=”Betalingsmetoder” border_color=”#ffffff”][vc_column_text]Vi accepterer Visa, MasterCard, American Express kredit- og betalingskort. Betaling debiterer kun fra dit kort på afsendelsestidspunktet. Vi accepterer også Direkte Bankoverførsel.

Classic Cykler er registreret hos Cybertrust som et autentisk websted. Dette sikrer, at dine oplysninger holdes private, mens de er i transit mellem din webbrowser og vores webserver.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][vc_empty_space height=”42px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” text_align=”left” background_color=”#ffffff” background_animation=”none” padding_bottom=”50″ css_animation=””][vc_column width=”1/2″][vc_text_separator title=”Hurtigere Shopping” border_color=”#ffffff”][vc_column_text]Classic Cykler giver dig også mulighed for sikkert at gemme dine kreditkortoplysninger, hvilket gør det hurtigere og enklere at handle med os. Dine fulde kortoplysninger vises aldrig, undtagen de sidste fire cifre, så du ved, hvilke af dine kort du bruger. Du kan slette dine kortoplysninger ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet “Husk mine betalingsoplysninger” på betalingssiden.

Bemærk venligst, at du skal indtaste kortoplysninger igen, hvis du ændrer eller tilføjer en ny adresse. Dette betyder, at hvis nogen gætter din adgangskode og forsøger at lægge en ordre ved hjælp af din konto, kan de ikke gøre det til en anden adresse end dem, du allerede har gemt. Vi håber du forstår, at dette er en værdifuld forsigtighed, der er designet til at beskytte dine personlige oplysninger.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]REKLAMATION
Alle varer i vores sortiment er som minimum omfattet af købelovens regler om to års reklamationsret. Reklamationsretten gælder fra den dag, du fysisk modtager varen. Opstår der problemer med produktet, bedes du venligst kontakte din lokale Classic Cykler eller via email-adressen info@classiccykler.dk, så vil vi afhjælpe problemet bedst muligt.

AFBESTILLING
Ønsker du helt eller delvist at annullere din ordre, bedes du venligst kontakte os på email-adressen info@classiccykler.dk.

FEJLKØB OG RETURRET
Hvis du har fortrudt et køb, eller hvis varen ikke lever op til dine forventninger, har du som forbruger  14 dage til at meddele os at de fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur. Returretten gælder også, selvom, du har haft åbnet emballagen og varen vil blive betragtet som ny såfremt den ikke er brugt mere end hvad der vil svare til at prøve varen i en fysisk butik, er varen brugt mere end dette vil der blive lavet en konkret vurdering i hvert enkelt tilfælde om værdiforringelsen som så vil blive fratrukket dit tilgodehavende Forsendelsesomkostninger ved returnering af varer betales altid af kunden. Se venligst afsnittet „Returnering af varer“.

Ønsker du at gøre brug af din returret, allerede inden din pakke er nået frem, behøver du blot at nægte at modtage den. Derefter vil vi snarest muligt kontakte dig for at få oplyst dit kontonummer, så vi kan indsætte beløbet på din konto. Fortryder du købet, efter du har modtaget din pakke, så læs venligst afsnittet „Returnering af varer“.

RETURNERING AF FREMSENDTE VARER KØB PÅ CLASIC CYKLER.DK

Det er vigtigt, at du følger trinene nedenfor, så vi kan behandle din varereturnering hurtigst muligt:
1. Kontakt os på info@classiccykler.dk
2. Pak så vidt muligt returvaren i den originale emballage, og husk alt eventuelt tilbehør.
3. Pak herefter varen ned i en kasse (husk at emballere denne forsvarligt).
4. Varer, der skal returneres, afhentes efter aftale med Classic Cykler af Brink transport og/eller dennes samarbejdspartnere
5. Når vi overfører beløbet for varen til din konto, modregner vi omkostninger til Brink transport og/eller dennes samarbejdspartnere.(pris ca. 150,-)

RETURNERING AF AFHENTEDE VARER KØB PÅ CLASSIC-CYKLER.DK

Det er vigtigt, at du følger trinene nedenfor, så vi kan behandle din varereturnering hurtigst muligt:
1. Kontakt Classic Cykler Butik
2. Aflever varen, og husk alt eventuelt tilbehør.
3. Oplys dit kontonr.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]